William Jenninx

William Jenninx
William Jenninx

Biography

Wim Franke, aka William Jenninx, is een Nederlandse dance dj/producer uit Amsterdam. Op zijn 14e startte hij met DJ-ing. Eerst als hobby, later als zijn beroep.

Als twintiger begon hij een management- & boekingskantoor en een studio- & audiobedrijf. Het ondernemen in deze verschillende velden van de entertainmentindustrie vormde zijn visie en persoonlijkheid.

Vele jaren was hij bevoorrecht om een belangrijke rol als ‘spin doctor’ te spelen in het ontwikkelen van carrières van diverse Nederlandse artiesten en acteurs. Zijn creatieve en commerciële wijze om succesvolle projecten te ontwikkelen is bij velen bekend in Nederland.

Maar zijn passie voor DJ-ing is altijd gebleven, en sinds hij in 2014 weer begon met produceren besloot hij om zijn DJ-carrière opnieuw tot zijn hoofdactiviteit uit te roepen. Inmiddels iets ouder dan 14 maar wel met dezelfde energie en onbevangenheid. Interactie en vooral lol maken met publiek middels muziek is zijn grote passie.

Samen met zijn, al vele jaren, zeer goede vriend Niles Longstream werkt hij doorlopend in de studio aan het produceren van nieuwe tracks.

Luisterend naar de William Jenninx producties hoor je vele verschillende invloeden van progressive en electro house met een high energy beleving als grootste kenmerk.

Read further

Book William Jenninx?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking William Jenninx is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"