William Jenninx

William Jenninx
William Jenninx

Biografie

Wim Franke, aka William Jenninx, is een Nederlandse dance dj/producer uit Amsterdam. Op zijn 14e startte hij met DJ-ing. Eerst als hobby, later als zijn beroep.

Als twintiger begon hij een management- & boekingskantoor en een studio- & audiobedrijf. Het ondernemen in deze verschillende velden van de entertainmentindustrie vormde zijn visie en persoonlijkheid.

Vele jaren was hij bevoorrecht om een belangrijke rol als ‘spin doctor’ te spelen in het ontwikkelen van carrières van diverse Nederlandse artiesten en acteurs. Zijn creatieve en commerciële wijze om succesvolle projecten te ontwikkelen is bij velen bekend in Nederland.

Maar zijn passie voor DJ-ing is altijd gebleven, en sinds hij in 2014 weer begon met produceren besloot hij om zijn DJ-carrière opnieuw tot zijn hoofdactiviteit uit te roepen. Inmiddels iets ouder dan 14 maar wel met dezelfde energie en onbevangenheid. Interactie en vooral lol maken met publiek middels muziek is zijn grote passie.

Samen met zijn, al vele jaren, zeer goede vriend Niles Longstream werkt hij doorlopend in de studio aan het produceren van nieuwe tracks.

Luisterend naar de William Jenninx producties hoor je vele verschillende invloeden van progressive en electro house met een high energy beleving als grootste kenmerk.

Verder lezen

William Jenninx boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
William Jenninx boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."