Weslo

Weslo
Weslo

Biography

Weslo behoort tot het firmament van de Nederlandse eclectische sc'ne. Zonder enige twijfel heeft deze DJ zich het afgelopen jaar positief geprofileerd zowel on- als off stage.

Met opvallende optredens op o.a. het eclectische podium van LatinVillage Festival en het Defqon.1 Festival is Weslo uitgegroeid tot een fenomeen in zijn categorie. Tel daarbij op zijn residenties (GirlsLoveDJs, Vunzige Deuntjes en TikTak) en concludeer dat Weslo exact de juiste knopjes indrukt, zowel op de draaitafels als bij het publiek. Met een uitgekiende eclectische melange mixt hij Hip-Hop, R&B, Moombahton, Reggaeton, Trap, House, B'More en nieuwere stijlen zoals Jersey Club naadloos aan elkaar.

Weslo verdient zijn shine niet geheel onterecht. 'Als authentieke liefhebber en vooral harde werker grossiert hij in bootlegs en mixtapes, altijd met zijn eigen sound en stempel. Zijn remix van FeestDJRuud's 'Door tot Het einde' krijgt landelijk support van collega DJ's en is ook op YouTube een leven gaan leiden. Eigen producties zijn in de maak en de echo's in de wandelgangen noemen labels en ook internationale stappen. Het duurt niet lang voordat het welbekende Weslo T-shirt een classic wordt en het 'W'-embleem een tijdloos statement is. Weslo. Ready and set.

Read further

Book Weslo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Weslo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"