Weslo

Weslo
Weslo

Biografie

Weslo behoort tot het firmament van de Nederlandse eclectische sc'ne. Zonder enige twijfel heeft deze DJ zich het afgelopen jaar positief geprofileerd zowel on- als off stage.

Met opvallende optredens op o.a. het eclectische podium van LatinVillage Festival en het Defqon.1 Festival is Weslo uitgegroeid tot een fenomeen in zijn categorie. Tel daarbij op zijn residenties (GirlsLoveDJs, Vunzige Deuntjes en TikTak) en concludeer dat Weslo exact de juiste knopjes indrukt, zowel op de draaitafels als bij het publiek. Met een uitgekiende eclectische melange mixt hij Hip-Hop, R&B, Moombahton, Reggaeton, Trap, House, B'More en nieuwere stijlen zoals Jersey Club naadloos aan elkaar.

Weslo verdient zijn shine niet geheel onterecht. 'Als authentieke liefhebber en vooral harde werker grossiert hij in bootlegs en mixtapes, altijd met zijn eigen sound en stempel. Zijn remix van FeestDJRuud's 'Door tot Het einde' krijgt landelijk support van collega DJ's en is ook op YouTube een leven gaan leiden. Eigen producties zijn in de maak en de echo's in de wandelgangen noemen labels en ook internationale stappen. Het duurt niet lang voordat het welbekende Weslo T-shirt een classic wordt en het 'W'-embleem een tijdloos statement is. Weslo. Ready and set.

Verder lezen

Weslo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Weslo boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"