The Partysquad

The Partysquad
The Partysquad

Biography

Als je ooit op een urban feest bent geweest dan is de kans groot dat je gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruby Funkdoobie behoren al jaren lang tot de Nederlandse top en doen hun naam altijd eer aan.
Waar zij komen is het feest. In tegenstelling tot veel andere DJ’s zijn zij niet bezig met indruk maken op hun collega’s, maar hebben zij als enig doel het publiek in extase brengen. De filosofie van The Partysquad is dat mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. The Partysquad draait wat het publiek wil horen.
Of het nou R&B, Hip Hop, Dancehall, Salsa, Garage, Discoclassics of House is.
In 1998 ontmoet het tweetal elkaar tijdens de Wanted-tour. DJ Jerry is de vaste DJ op deze tour en Ruben pakt op een avond spontaan de mic. Diezelfde avond wordt de basis gelegd voor wat later het bekendste urban DJ-team van Nederland zou worden. In hetzelfde jaar beginnen zij hun eerste residency in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het alleen maar verder bergopwaarts gegaan met het tweetal. Zij draaien de afgelopen jaren niet alleen op praktisch elk feest en in elke club in Nederland, maar zijn ook graag geziene gast-DJ’s in Marokko, Londen, Spanje en op Curaçao. Ook op de grote Nederlandse evenementen zoals Innercity , Ambassador en 911 ontbreken zij niet. Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry en Ruben ook met enige regelmaat mix-cd’s uit. Vorig jaar bracht ID&T hun compilatie UK Sounds ook officieel uit.
Momenteel zijn de mannen druk bezig om samen met hun muzikale bondgenoten van de Good Life Family (o.a. Michael Bryan , MVP, Dejavu) en andere kopstukken uit de Nederlandse urban scene, het eerste officiële Partysquad studio-album op te nemen.
De eerste hitsingleWat Wil Je Doen, tevens soundtrack van de film Het Schnitzelparadijs, is inmiddels uitgekomen en bestormt op dit moment de hitlijsten. De rappers die te horen zijn op de track zijn Willy Wartaal (‘Watskeburt?!’ / De Jeugd van Tegenwoordig), Spacekees (‘Ik wil een meisje’/ Spacekees & Terilekst), Darryll, Heistrockah, The Opposites en Art Officials.

Read further

Book The Partysquad?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking The Partysquad is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"