The Partysquad

The Partysquad
The Partysquad

Biografie

Als je ooit op een urban feest bent geweest dan is de kans groot dat je gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruby Funkdoobie behoren al jaren lang tot de Nederlandse top en doen hun naam altijd eer aan.
Waar zij komen is het feest. In tegenstelling tot veel andere DJ’s zijn zij niet bezig met indruk maken op hun collega’s, maar hebben zij als enig doel het publiek in extase brengen. De filosofie van The Partysquad is dat mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. The Partysquad draait wat het publiek wil horen.
Of het nou R&B, Hip Hop, Dancehall, Salsa, Garage, Discoclassics of House is.
In 1998 ontmoet het tweetal elkaar tijdens de Wanted-tour. DJ Jerry is de vaste DJ op deze tour en Ruben pakt op een avond spontaan de mic. Diezelfde avond wordt de basis gelegd voor wat later het bekendste urban DJ-team van Nederland zou worden. In hetzelfde jaar beginnen zij hun eerste residency in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het alleen maar verder bergopwaarts gegaan met het tweetal. Zij draaien de afgelopen jaren niet alleen op praktisch elk feest en in elke club in Nederland, maar zijn ook graag geziene gast-DJ’s in Marokko, Londen, Spanje en op Curaçao. Ook op de grote Nederlandse evenementen zoals Innercity , Ambassador en 911 ontbreken zij niet. Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry en Ruben ook met enige regelmaat mix-cd’s uit. Vorig jaar bracht ID&T hun compilatie UK Sounds ook officieel uit.
Momenteel zijn de mannen druk bezig om samen met hun muzikale bondgenoten van de Good Life Family (o.a. Michael Bryan , MVP, Dejavu) en andere kopstukken uit de Nederlandse urban scene, het eerste officiële Partysquad studio-album op te nemen.
De eerste hitsingleWat Wil Je Doen, tevens soundtrack van de film Het Schnitzelparadijs, is inmiddels uitgekomen en bestormt op dit moment de hitlijsten. De rappers die te horen zijn op de track zijn Willy Wartaal (‘Watskeburt?!’ / De Jeugd van Tegenwoordig), Spacekees (‘Ik wil een meisje’/ Spacekees & Terilekst), Darryll, Heistrockah, The Opposites en Art Officials.

Verder lezen

The Partysquad boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
The Partysquad boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"