Stereotuners

Stereotuners
Stereotuners

Biography

Ze werden tijdens carnaval ineens beroemd met dé hit van het jaar: POTENTIE! Youtubers Sean Demmers en Stefan de Vries scoorden samen met SLAM! DJ Bram Krikke de carnavalshit van 2019 met hun hit ‘Potentie’. De feestgarantie voor ieder tentfeest en iedere club! De twee zijn al jaren beste vrienden en hebben menig video op Instagram en Youtube samen gemaakt; Stefan & Sean! Naast het succes op Youtube en Instagram bestormen de twee nu ook de muziekindustrie. Stefan en Sean boeken doe je bij Artist Agency Nederland.
Stefan en Sean boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Stefan en Sean neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Stefan en Sean. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Het duo is te boeken als DJ-act en zullen ten alle tijden energie en een goede stemming naar het evenement brengen. Van Hardstyle, House, hitjes én natuurlijk de favoriete party hits tot het meezingen van alle nummers – het is gegarandeerd een feestje met deze twee.
Bram Krikke zal vanaf juni 2019 niet meer standaard mee gaan met de shows van Sean en Stefan. Uiteraard is Bram wel te boeken in combinatie Stefan en Sean. Bram begon zijn leventje in Weesp, waarna hij naar Hollandsche Rading verhuisde. Waar naar toe? Juist, Hollandsche Rading. Aantal inwoners? 1.424. Samen met Hennie Huisman ging hij vroeger los op ‘Met Z’n Allen’. Inmiddels houdt hij nog steeds van foute muziek en is zijn motto: Hoe fouter, hoe beter! Een aantal jaar later heeft Bram zijn eigen appartement in Hilversum en is hij de helft van het geniale Club Ondersteboven duo. Daarnaast pakt hij zijn shine in de wekelijkse Bram in de Buurt video op YouTube, waarin de awkward momentjes niet op twee (drie, vier) handen te tellen zijn…

Read further

Book Stereotuners?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Stereotuners is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"