Ruben Vitalis

Ruben Vitalis
Ruben Vitalis

Biography

Hij kan zichzelf bekronen met de titel van een van de snelst groeiende DJs in Nederland en koning van Tribal House. Ruben Vitalis is veruit een van de meest belangrijke iconen voor de Nederlandse housescene. Door DJ MAG is hij zelfs erkend voor zijn unieke Tribal sound waarmee hij op internationaal vlak heel Europa, Azië, Noord-Amerika, Noord-Afrika en Zuid-Amerika laat opwekken.

Sinds 2006 staat hij in het veld en zo heeft Ruben Vitalis als DJ van de oude stempel zijn populariteit te danken aan klassieke mond-tot-mond reclame. Het ging rond dat zijn energieke sets niemand lieten stil staan, waardoor hij al snel opviel bij de grote evenementen organisaties. In een recordtijd werd hij geboekt voor de grootste podia waar hij makkelijk publieksfavoriet werd. Naast zijn succes in Tribal house, kan je ook invloeden van tech house en latin bij Ruben terug horen en schittert hij op evenementen als Mysteryland, Latin Village, Dance Valley, Groove Garden, Ministry of Sound en vele meer.

Met wereldwijde residencies bij Ministry of Sound, Dance Nature, Fuze outdoor, Full Moon, Limitzz, Nikki Beach (Miami), Insight beach (Magaluf) en nog veel meer, kan je hem regelmatig vinden op je favoriete locatie. Daarnaast nam Vitalis ook het heft in eigen handen met zijn evenementen ‘Devotion Festival’, ‘EXIT’, ‘Naughty and Famous’, ‘You & Me’ en ‘At My House’. Met een innovatieve twist blaast Ruben al jaren eigenhandig nieuw leven in de Nederlandse housescene.

Read further

Book Ruben Vitalis?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Ruben Vitalis is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"