Ruben Vitalis

Ruben Vitalis
Ruben Vitalis

Biografie

Hij kan zichzelf bekronen met de titel van een van de snelst groeiende DJs in Nederland en koning van Tribal House. Ruben Vitalis is veruit een van de meest belangrijke iconen voor de Nederlandse housescene. Door DJ MAG is hij zelfs erkend voor zijn unieke Tribal sound waarmee hij op internationaal vlak heel Europa, Azië, Noord-Amerika, Noord-Afrika en Zuid-Amerika laat opwekken.

Sinds 2006 staat hij in het veld en zo heeft Ruben Vitalis als DJ van de oude stempel zijn populariteit te danken aan klassieke mond-tot-mond reclame. Het ging rond dat zijn energieke sets niemand lieten stil staan, waardoor hij al snel opviel bij de grote evenementen organisaties. In een recordtijd werd hij geboekt voor de grootste podia waar hij makkelijk publieksfavoriet werd. Naast zijn succes in Tribal house, kan je ook invloeden van tech house en latin bij Ruben terug horen en schittert hij op evenementen als Mysteryland, Latin Village, Dance Valley, Groove Garden, Ministry of Sound en vele meer.

Met wereldwijde residencies bij Ministry of Sound, Dance Nature, Fuze outdoor, Full Moon, Limitzz, Nikki Beach (Miami), Insight beach (Magaluf) en nog veel meer, kan je hem regelmatig vinden op je favoriete locatie. Daarnaast nam Vitalis ook het heft in eigen handen met zijn evenementen ‘Devotion Festival’, ‘EXIT’, ‘Naughty and Famous’, ‘You & Me’ en ‘At My House’. Met een innovatieve twist blaast Ruben al jaren eigenhandig nieuw leven in de Nederlandse housescene.

Verder lezen

Ruben Vitalis boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Ruben Vitalis boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"