Roëndy Rosanjo

Roëndy Rosanjo
Roëndy Rosanjo

Biography

Roëndy Rosanjo maakte jaren deel uit van het productie/DJ-duo KaWe, voorheen bekend als Kassem & Wenki. Ooit begonnen als pure hiphopformatie, die je kan kennen van de EP 'Rennen' (2010), en later werd onder de naam KaWe de switch gemaakt naar een meer electronisch/dance geluid. Met de release van de eerste KaWe single 'Wasted' onderstreepten ze deze nieuwe sound en werden ze uitgenodigd door diverse nationale radiostations. Daarna volgden nog verschillende remixes en bootlegs van bestaande nummers, maar nu hebben beide heren in goed overleg besloten om afzonderlijk verder te bouwen aan hun carrière.

Roëndy stort zich sindsdien volledig op zijn werk als producer en DJ. Ook neemt hij regelmatig een bestaand nummer onder handen om er een typische Roëndy Rosanjo draai aan te geven. Als producer maakt Roëndy energieke EDM nummers die je het beste in een volle, dampende club kunt horen. En dat kan zomaar gebeuren, want hij draait tegenwoordig wekelijks op diverse feesten in Groningen waar hij het publiek trakteert op een flinke portie house, dance, club, dancehall, trap en moombahton. Voor een energieke, strakke, dansbare en eclectische DJ-set ben je Roëndy Rosanjo dus aan het goede adres.

Read further

Book Roëndy Rosanjo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Roëndy Rosanjo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"