Roëndy Rosanjo

Roëndy Rosanjo
Roëndy Rosanjo

Biografie

Roëndy Rosanjo maakte jaren deel uit van het productie/DJ-duo KaWe, voorheen bekend als Kassem & Wenki. Ooit begonnen als pure hiphopformatie, die je kan kennen van de EP 'Rennen' (2010), en later werd onder de naam KaWe de switch gemaakt naar een meer electronisch/dance geluid. Met de release van de eerste KaWe single 'Wasted' onderstreepten ze deze nieuwe sound en werden ze uitgenodigd door diverse nationale radiostations. Daarna volgden nog verschillende remixes en bootlegs van bestaande nummers, maar nu hebben beide heren in goed overleg besloten om afzonderlijk verder te bouwen aan hun carrière.

Roëndy stort zich sindsdien volledig op zijn werk als producer en DJ. Ook neemt hij regelmatig een bestaand nummer onder handen om er een typische Roëndy Rosanjo draai aan te geven. Als producer maakt Roëndy energieke EDM nummers die je het beste in een volle, dampende club kunt horen. En dat kan zomaar gebeuren, want hij draait tegenwoordig wekelijks op diverse feesten in Groningen waar hij het publiek trakteert op een flinke portie house, dance, club, dancehall, trap en moombahton. Voor een energieke, strakke, dansbare en eclectische DJ-set ben je Roëndy Rosanjo dus aan het goede adres.

Verder lezen

Roëndy Rosanjo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Roëndy Rosanjo boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"