Romy Janssen

Romy Janssen
Romy Janssen

Biography

Met een intense liefde voor muziek van jongs af aan, was het te verwachten dat ze op een dag iets in de muziek zou doen. Sinds 2016 is ze begonnen met dj'en. De aanwezigheid en het vermogen van Romy Janssen achter de draaitafels is gewoonweg verbluffend, ze doet de dansvloer ontbranden en creëert pure energie die overal waar ze speelt boeit. Nadat ze haar eerste boekingen had afgerond, ging Romy Janssen meteen hard. Ze slaagde erin om vrij snel haar eerste boeking in Turkije in haar carrière te krijgen, waarvan ze uiteindelijk een inwoner werd. Dit resulteerde in directe aanvragen uit België, Duitsland en Nederland. Ze was altijd al geïnteresseerd in muziekproductie en ontwikkelt nu haar unieke sound van diepe, maar energieke Tech-House & Techno in de studio.

Read further

Book Romy Janssen?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Romy Janssen is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"