Romy Janssen

Romy Janssen
Romy Janssen

Biografie

Met een intense liefde voor muziek van jongs af aan, was het te verwachten dat ze op een dag iets in de muziek zou doen. Sinds 2016 is ze begonnen met dj'en. De aanwezigheid en het vermogen van Romy Janssen achter de draaitafels is gewoonweg verbluffend, ze doet de dansvloer ontbranden en creëert pure energie die overal waar ze speelt boeit. Nadat ze haar eerste boekingen had afgerond, ging Romy Janssen meteen hard. Ze slaagde erin om vrij snel haar eerste boeking in Turkije in haar carrière te krijgen, waarvan ze uiteindelijk een inwoner werd. Dit resulteerde in directe aanvragen uit België, Duitsland en Nederland. Ze was altijd al geïnteresseerd in muziekproductie en ontwikkelt nu haar unieke sound van diepe, maar energieke Tech-House & Techno in de studio.

Verder lezen

Romy Janssen boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Romy Janssen boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"