Rick Douwsma

Rick Douwsma
Rick Douwsma

Biography

Rick Douwsma is geboren op 17 juni 1991 in Wijnjewoude en komt uit een zeer creatieve familie. Zo heeft Rick een broer, Tim Douwsma die ook bezig is met acteren en zingen en broertje Jordi en zusje Kyra. Moeder Margje heeft een eigen theaterproductie genaamd ”Van Der Lei Showproducties” en vader Piet.

Na de middelbare school studeerde Rick aan de Theaterschool in Groningen. Hier ontwikkelde hij zich tot acteur en zanger, waar hij ook zijn passie voor muziek bij kon uitoefenen.

Daarnaast deed Douwsma aan modellenwerk en hield hij zich tevens bezig met de acteren, door o.a. rollen te hebben gespeeld in reclames en een rol in de serie “de Koers” (2015).

Bezig zijn met muziek is een grote passie van Rick en is daarom ook druk bezig met het najagen van zijn droom! Rick heeft afgelopen jaren ook mogen optreden in het buitenland als DJ waaronder; China, Ibiza en Antwerpen. Daarnaast is Rick regelmatig te vinden in verschillende clubs in Nederland.

Read further

Book Rick Douwsma?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Rick Douwsma is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."