Rick Douwsma

Rick Douwsma
Rick Douwsma

Biografie

Rick Douwsma is geboren op 17 juni 1991 in Wijnjewoude en komt uit een zeer creatieve familie. Zo heeft Rick een broer, Tim Douwsma die ook bezig is met acteren en zingen en broertje Jordi en zusje Kyra. Moeder Margje heeft een eigen theaterproductie genaamd ”Van Der Lei Showproducties” en vader Piet.

Na de middelbare school studeerde Rick aan de Theaterschool in Groningen. Hier ontwikkelde hij zich tot acteur en zanger, waar hij ook zijn passie voor muziek bij kon uitoefenen.

Daarnaast deed Douwsma aan modellenwerk en hield hij zich tevens bezig met de acteren, door o.a. rollen te hebben gespeeld in reclames en een rol in de serie “de Koers” (2015).

Bezig zijn met muziek is een grote passie van Rick en is daarom ook druk bezig met het najagen van zijn droom! Rick heeft afgelopen jaren ook mogen optreden in het buitenland als DJ waaronder; China, Ibiza en Antwerpen. Daarnaast is Rick regelmatig te vinden in verschillende clubs in Nederland.

Verder lezen

Rick Douwsma boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces

Onze prestaties

700+
evenmenten
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"