RadioRave

RadioRave
RadioRave

Biography

Op zoek naar een geslaagde avond met bekende DJ´s van Radio 538 en 100%NL waarvan je zeker weet dat je 200% feest in huis hebt? Dan ben je bij Barry Paf & Menno de Boer aan het juiste adres; dit is RadioRave!
RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits – classics tot de laatste Top 40 – gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer (Radio 538) en Barry Paf (100% NL).

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Barry en Menno!

Read further

Book RadioRave?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking RadioRave is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"