RadioRave

RadioRave
RadioRave

Biografie

Op zoek naar een geslaagde avond met bekende DJ´s van Radio 538 en 100%NL waarvan je zeker weet dat je 200% feest in huis hebt? Dan ben je bij Barry Paf & Menno de Boer aan het juiste adres; dit is RadioRave!
RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits – classics tot de laatste Top 40 – gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer (Radio 538) en Barry Paf (100% NL).

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Barry en Menno!

Verder lezen

RadioRave boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
RadioRave boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"