Oliver Twizt

Oliver Twizt
Oliver Twizt

Biography

Oliver Twizt, bekend van het duo Skitzofrenix , begint zijn solo carrière met een geheel eigen, nieuwe sound: een bijzondere combinatie van deephouse, minimal, chicago-, detroit-, en tech-house.
Zijn eerste release 'Do the Monkey' die hij in samenwerking met MC Roga heeft geproduceerd, scoorde onlangs de 4e plaats in de Buzzchart en wordt momenteel ook in landen zoals Duitsland, Spanje en Italië uitgebracht. Deze enorme hit wordt gedraaid door dj’s als Roger Sanchez, Tiësto, Axwell en Judge Jules. Binnenkort komt Joel Rene, aka Oliver Twizt, met releases op Samsobeats en Sneakerz MUZIK.
Daarnaast heeft hij remixes gemaakt voor Tiger Stripes 'Survivor' en voor Franky Rizardo & Daniel Beasley ’s plaat 'Tokyo'. Later dit jaar start hij zijn eigen label; Dark Knight Recordings, een sublabel van G-Rex Music. Dit veelbelovende talent is er een om in de gaten te houden.

Read further

Book Oliver Twizt?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Oliver Twizt is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"