Oliver Twizt

Oliver Twizt
Oliver Twizt

Biografie

Oliver Twizt, bekend van het duo Skitzofrenix , begint zijn solo carrière met een geheel eigen, nieuwe sound: een bijzondere combinatie van deephouse, minimal, chicago-, detroit-, en tech-house.
Zijn eerste release 'Do the Monkey' die hij in samenwerking met MC Roga heeft geproduceerd, scoorde onlangs de 4e plaats in de Buzzchart en wordt momenteel ook in landen zoals Duitsland, Spanje en Italië uitgebracht. Deze enorme hit wordt gedraaid door dj’s als Roger Sanchez, Tiësto, Axwell en Judge Jules. Binnenkort komt Joel Rene, aka Oliver Twizt, met releases op Samsobeats en Sneakerz MUZIK.
Daarnaast heeft hij remixes gemaakt voor Tiger Stripes 'Survivor' en voor Franky Rizardo & Daniel Beasley ’s plaat 'Tokyo'. Later dit jaar start hij zijn eigen label; Dark Knight Recordings, een sublabel van G-Rex Music. Dit veelbelovende talent is er een om in de gaten te houden.

Verder lezen

Oliver Twizt boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Oliver Twizt boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"