Niels van der Zanden

Niels van der Zanden
Niels van der Zanden

Biography

Niels van der Zanden, bekend van Temptation Island VIPS is vanaf nu te boeken als DJ!

Na zijn succesvolle deelname aan Temptation Island, heeft hij nu ook de VIP status gekregen en zat samen met zijn vriendin in Temptation Island VIPS. De populariteit van Niels blijft stijgen en je zult hem ongetwijfeld nog veel meer voorbij zien komen in diverse TV- en radioprogramma’s en uiteraard als DJ.

Niels is al langer actief als DJ en timmert hart aan zijn muzikale carriere. Op dit moment is hij druk bezig om zijn eerste tracks uit te brengen, deze zullen niet lang meer op zich laten wachten. Niels draait voornamelijk: urban, house en de lekkerste hitjes.

Met meer dan 100.000 Instagram followers stijgt de populariteit van Niels met de dag dag. En ook dit platform wordt gebruikt om zijn carriere te ondersteunen!

Read further

Book Niels van der Zanden?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Niels van der Zanden is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"