Niels van der Zanden

Niels van der Zanden
Niels van der Zanden

Biografie

Niels van der Zanden, bekend van Temptation Island VIPS is vanaf nu te boeken als DJ!

Na zijn succesvolle deelname aan Temptation Island, heeft hij nu ook de VIP status gekregen en zat samen met zijn vriendin in Temptation Island VIPS. De populariteit van Niels blijft stijgen en je zult hem ongetwijfeld nog veel meer voorbij zien komen in diverse TV- en radioprogramma’s en uiteraard als DJ.

Niels is al langer actief als DJ en timmert hart aan zijn muzikale carriere. Op dit moment is hij druk bezig om zijn eerste tracks uit te brengen, deze zullen niet lang meer op zich laten wachten. Niels draait voornamelijk: urban, house en de lekkerste hitjes.

Met meer dan 100.000 Instagram followers stijgt de populariteit van Niels met de dag dag. En ook dit platform wordt gebruikt om zijn carriere te ondersteunen!

Verder lezen

Niels van der Zanden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Niels van der Zanden boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"