Miss Faith

Miss Faith
Miss Faith

Biography

Miss Faith is een multi-getalenteerde vrouwelijke DJ en producer uit Nederland.

Met grote interesse en talent voor zang en dans begon Miss Faith haar vroege carrière op zestienjarige leeftijd in de muziekindustrie als lid van een succesvolle meidenband in Nederland. Ze toerden door heel Nederland met hun dans/muziek act. Miss Faith haar podiumervaring is echt enorm, meer dan duizend optredens tot op de dag van vandaag. Het is niet moeilijk te begrijpen dat ze geboren is om op te treden.

In 2011 ontdekte ze een nieuwe passie, het draaien van platen en het produceren van elektronische dansmuziek. Deze Nederlandse vrouwelijke DJ, Miss Faith, brengt een nieuwe frisse sfeer in de elektronische dans- en clubscene. Ze heeft een interessant eigen, commercieel geluid ontwikkeld. Pompende beats, aantrekkelijke zang en altijd het perfecte gevoel voor de behoeften van het publiek. Miss Faith wordt één met het publiek, alleen op het podium.. haar podium.

Read further

Book Miss Faith?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Miss Faith is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."