Miss Faith

Miss Faith
Miss Faith

Biografie

Miss Faith is een multi-getalenteerde vrouwelijke DJ en producer uit Nederland.

Met grote interesse en talent voor zang en dans begon Miss Faith haar vroege carrière op zestienjarige leeftijd in de muziekindustrie als lid van een succesvolle meidenband in Nederland. Ze toerden door heel Nederland met hun dans/muziek act. Miss Faith haar podiumervaring is echt enorm, meer dan duizend optredens tot op de dag van vandaag. Het is niet moeilijk te begrijpen dat ze geboren is om op te treden.

In 2011 ontdekte ze een nieuwe passie, het draaien van platen en het produceren van elektronische dansmuziek. Deze Nederlandse vrouwelijke DJ, Miss Faith, brengt een nieuwe frisse sfeer in de elektronische dans- en clubscene. Ze heeft een interessant eigen, commercieel geluid ontwikkeld. Pompende beats, aantrekkelijke zang en altijd het perfecte gevoel voor de behoeften van het publiek. Miss Faith wordt één met het publiek, alleen op het podium.. haar podium.

Verder lezen

Miss Faith boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Miss Faith boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."