Matsoe Matsoe

Matsoe Matsoe
Matsoe Matsoe

Biography

Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.

Dinsdag 7 mei 2013 is het nieuwe televisie programma “Jokertjes JA-Woord” van start gegaan. Een RTL5 productie waarin Matsoe Matsoe één van de hoofdrollen vertolkt en weer hilarische momenten meemaakt in Las Vegas samen met Jokertje en Sterretje tijdens het vrijgezellenfeest van Jokertje. Gedurende 8 weken is Jokertjes JA-
Woord elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL5.

Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als deejay. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de dj booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! In juni 2013 lanceerde Joey z’n eerste track, samen met zangeres Bibi Breijman (Vliegende Hollanders, Oh Oh Cherso, Echte Meiden Op Zoek Naar Zichzelf) waarmee zijn carrière een extra dimensie kreeg. Joey’s rol in Oh Oh Cherso bleek zo succesvol dat hij zelfs z’n eigen tv-show kreeg: Everybody loves Joey.

Read further

Book Matsoe Matsoe?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Matsoe Matsoe is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"