Matsoe Matsoe

Matsoe Matsoe
Matsoe Matsoe

Biografie

Níemand kon de afgelopen drie jaar om het gigantische succes van de series ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’ (Eyeworks) heen. De spraakmakende deelnemers met de harde Haagse ‘g’ groeiden in rap tempo uit tot bekende Nederlanders. Zo ook Joey Spaan alias DJ Matsoe Matsoe.

Dinsdag 7 mei 2013 is het nieuwe televisie programma “Jokertjes JA-Woord” van start gegaan. Een RTL5 productie waarin Matsoe Matsoe één van de hoofdrollen vertolkt en weer hilarische momenten meemaakt in Las Vegas samen met Jokertje en Sterretje tijdens het vrijgezellenfeest van Jokertje. Gedurende 8 weken is Jokertjes JA-
Woord elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL5.

Joey Spaan is in de serie ‘Oh Oh…’ tijdens de ‘nachtelijke uitspattingen’ begonnen als deejay. Een groot talent ontpopte zich! Inmiddels draait Joey op internationaal niveau en trad hij op in Nederland, België, Italië en Spanje. Niet voor niks, want Joey weet van iedere avond een magische, bijna hypnotiserende beleving te maken. Zijn draaistijl is opzwepende partyhouse muziek. Dit in combinatie met zijn aparte, levendige, frisse verschijning achter de dj booth betekent gegarandeerd succes op de dansvloer! In juni 2013 lanceerde Joey z’n eerste track, samen met zangeres Bibi Breijman (Vliegende Hollanders, Oh Oh Cherso, Echte Meiden Op Zoek Naar Zichzelf) waarmee zijn carrière een extra dimensie kreeg. Joey’s rol in Oh Oh Cherso bleek zo succesvol dat hij zelfs z’n eigen tv-show kreeg: Everybody loves Joey.

Verder lezen

Matsoe Matsoe boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Matsoe Matsoe boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"