Kolonel Confetti

Kolonel Confetti
Kolonel Confetti

Biography

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters !

Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval!

Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang (achter de schermen) in de entertainment business … Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash-up’ed en bootlegt in Carnaval Style. Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker zijn.

Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen! 100% Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar.

Read further

Book Kolonel Confetti?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Kolonel Confetti is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"