Kees van Hondt

Kees van Hondt
Kees van Hondt

Biography

Kees van Hondt boeken, doe je als je één groot en gek feest wil. Kees van Hondt is al vaak te zien geweest op Lowlands en is op dit festival ook ontdekt, waar het publiek bedacht om met feestbamboe te gaan zwaaien. Ieder jaar kwam hij op steeds grotere podia te staan en herhaalde hij in 2010 zijn te gekke act op Sziget Festival in Hongarije. Daar liet Kees zien dat hij en bamboe nog steeds goed samengaan. Iedereen nam op Sziget bamboe, planten, opblaasspullen en zelfs een dixie mee.

In 2014 had Kees van Hondt een nieuw project voor Lowlands genaamd, Festa Orkesta. Hetzelfde concept, maar dan net anders. De feest DJ is heerser van de polka, hoempa en tralala. Het begon allemaal met vrolijke Balkan muziek en een bordje waar FEEST op stond. Kees van Hondt heeft het bomboedansen en het opblaasbeuken praktisch uitgevonden. De definitie van feest is totaal veranderd nadat Kees van Hondt heeft opgetreden.

Zijn muziekkeuze tijdens zijn show is toegankelijk, uniek, gek, apart, vrolijk, dansbaar en grappig. Misschien is Kees wel de enige feest DJ die elk publiek op z’n kop kan zetten, van traditionele rock crowd tot een hip dance feest. Kees van Hondt boeken, betekent geweldige verkleedpartijen, uitzinnige mensen en oneindige polonaises (achteruit). Als deze feest DJ komt, gaat gegarandeerd heel de tent uit z’n dak. Bekijk hier de foto's van Kees van Hondt. Door zijn keeswaardige tracks, die sterk geworteld is in de Europese volkstraditie en vol verrassende wendingen zit, kun je niet meer stil staan. Door Kees van Hondt te boeken, krijg je een keeswaardig feestje met het motto ‘kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul’.

3e Keesdag
Door Kees van Hondt te boeken, zet je de tent op z’n kop. Elk jaar keert 3e Keesdag terug op 27 december en iedere editie is stijf uitverkocht. Er is voor ieder wat wils die na twee dagen verplichtingen en volvreterij wel wat anders wil. Het uitgangspunt van 3e Keesdag, FEEST!

Read further

Book Kees van Hondt?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Kees van Hondt is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"