Kees van Hondt

Kees van Hondt
Kees van Hondt

Biografie

Kees van Hondt boeken, doe je als je één groot en gek feest wil. Kees van Hondt is al vaak te zien geweest op Lowlands en is op dit festival ook ontdekt, waar het publiek bedacht om met feestbamboe te gaan zwaaien. Ieder jaar kwam hij op steeds grotere podia te staan en herhaalde hij in 2010 zijn te gekke act op Sziget Festival in Hongarije. Daar liet Kees zien dat hij en bamboe nog steeds goed samengaan. Iedereen nam op Sziget bamboe, planten, opblaasspullen en zelfs een dixie mee.

In 2014 had Kees van Hondt een nieuw project voor Lowlands genaamd, Festa Orkesta. Hetzelfde concept, maar dan net anders. De feest DJ is heerser van de polka, hoempa en tralala. Het begon allemaal met vrolijke Balkan muziek en een bordje waar FEEST op stond. Kees van Hondt heeft het bomboedansen en het opblaasbeuken praktisch uitgevonden. De definitie van feest is totaal veranderd nadat Kees van Hondt heeft opgetreden.

Zijn muziekkeuze tijdens zijn show is toegankelijk, uniek, gek, apart, vrolijk, dansbaar en grappig. Misschien is Kees wel de enige feest DJ die elk publiek op z’n kop kan zetten, van traditionele rock crowd tot een hip dance feest. Kees van Hondt boeken, betekent geweldige verkleedpartijen, uitzinnige mensen en oneindige polonaises (achteruit). Als deze feest DJ komt, gaat gegarandeerd heel de tent uit z’n dak. Bekijk hier de foto's van Kees van Hondt. Door zijn keeswaardige tracks, die sterk geworteld is in de Europese volkstraditie en vol verrassende wendingen zit, kun je niet meer stil staan. Door Kees van Hondt te boeken, krijg je een keeswaardig feestje met het motto ‘kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul’.

3e Keesdag
Door Kees van Hondt te boeken, zet je de tent op z’n kop. Elk jaar keert 3e Keesdag terug op 27 december en iedere editie is stijf uitverkocht. Er is voor ieder wat wils die na twee dagen verplichtingen en volvreterij wel wat anders wil. Het uitgangspunt van 3e Keesdag, FEEST!

Verder lezen

Kees van Hondt boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Kees van Hondt boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"