Johnny Glitter

Johnny Glitter
Johnny Glitter

Biography

Graag laten we u kennis maken met niemand minder dan DJ Johnny Glitter! Johnny Glitter is bekend van zijn vlogs en om zijn reputatie om tijdens feesten iedereen dansend achter te laten.

Johnny Glitter is wekelijks te zien in zijn vlog met Don de manager en heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Hij laat de grote classic hits voorbij komen van de jaren 70, 80, 90 tot nu. Johnny zorgt dat er interactie is met het publiek en tijdens het draaien zijn er een aantal opvallende momenten waar hij even de aandacht van het publiek opeist, maar niet te lang, want hij staat er vooral om het publiek lekker te laten dansen!
‚Äč
Robert den Hartog, zoals Johnny in het echt heet, is geen onbekende in de DJ wereld! Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix en deed hij shows met FHM Magazine, GoFun en SlamTV. Een tijd lang heeft hij ook stuntwerk gedaan en stond hij in de Carlo en Irene Show als dubbelganger van Gerard Joling om van de trap af te vallen. Als DJ Roekie Zoekie stond hij op te treden met De Sjonnies in de waanzinnige familieshow, maar daarna was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Zo wordt hij nu al geboekt op festivals en in verschillende clubs en discotheken. Johnny Glitter draait wat het publiek wil horen. Hoe gekker het moet zijn, des te leuker Johnny het vindt!

Johnny Glitter stond al shows te draaien in 2017 bij Outdoor Stereo en ADE (Amsterdam Dance event). Tijdens zijn shows geeft hij een tablet weg en deelt flyers uit hoe mensen nog meer kans maken op een gratis tablet.

Read further

Book Johnny Glitter?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Johnny Glitter is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"