Johnny Glitter

Johnny Glitter
Johnny Glitter

Biografie

Graag laten we u kennis maken met niemand minder dan DJ Johnny Glitter! Johnny Glitter is bekend van zijn vlogs en om zijn reputatie om tijdens feesten iedereen dansend achter te laten.

Johnny Glitter is wekelijks te zien in zijn vlog met Don de manager en heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Hij laat de grote classic hits voorbij komen van de jaren 70, 80, 90 tot nu. Johnny zorgt dat er interactie is met het publiek en tijdens het draaien zijn er een aantal opvallende momenten waar hij even de aandacht van het publiek opeist, maar niet te lang, want hij staat er vooral om het publiek lekker te laten dansen!

Robert den Hartog, zoals Johnny in het echt heet, is geen onbekende in de DJ wereld! Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix en deed hij shows met FHM Magazine, GoFun en SlamTV. Een tijd lang heeft hij ook stuntwerk gedaan en stond hij in de Carlo en Irene Show als dubbelganger van Gerard Joling om van de trap af te vallen. Als DJ Roekie Zoekie stond hij op te treden met De Sjonnies in de waanzinnige familieshow, maar daarna was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Zo wordt hij nu al geboekt op festivals en in verschillende clubs en discotheken. Johnny Glitter draait wat het publiek wil horen. Hoe gekker het moet zijn, des te leuker Johnny het vindt!

Johnny Glitter stond al shows te draaien in 2017 bij Outdoor Stereo en ADE (Amsterdam Dance event). Tijdens zijn shows geeft hij een tablet weg en deelt flyers uit hoe mensen nog meer kans maken op een gratis tablet.

Verder lezen

Johnny Glitter boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Johnny Glitter boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"