Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize
Jeroen Nieuwenhuize

Biography

Begonnen als Jeroen Afternoon in het weekend, volgde Jeroen RuudJeroen Nieuwenhuize de Wild op in de ochtend (The Morning J.E.M met Michiel Veenstra en Erik Jan Rozendael) en presenteerde hij de Rabo Top40 op SBS6. De werkzaamheden als dj in het land namen nu ook serieuze vormen aan en ook het buitenland begon te lonken. Het vroege opstaan voor Radio 538 bleek niet meer te combineren met de andere werkzaamheden en dat zorgde ervoor dat Jeroen het middagprogramma van 14 tot 16 uur op werkdagen ging maken.

Intussen nam hij af en toe de presentatie van de TOP 40 voor z’n rekening als collega’s Erik de Zwart en Wessel van Diepen niet beschikbaar waren. In 1999 werd Jeroen’s agenda nog wat voller: TMF vroeg hem als VJ. Weekendspecial, Dag Top 5, Albumcharts, CLUB MTV (Tijdens de overstap van een jaar naar MTV) en de TOP 40 (nadat Erik er mee stopte in 2003) waren een aantal van zijn programma’s. Daarnaast is Jeroen jaren te horen geweest als Stationvoice van TMF. Het werk als DJ in Nederland en daarbuiten (Spanje) voor Radio 538 en TMF bleef ook. In het najaar van 2006 gaf Wessel van Diepen de Top-40-stok over aan Jeroen op de radio.

In de zomer van 2007, na 7 jaar middagprogramma, besloot Jeroen een andere uitdaging aan te gaan naast de TOP 40 op Radio 538. Na tien jaar kwam het programma Jeroen Afternoon weer terug in het weekend waarin Jeroen zijn ‘radio-ei’ iets meer kwijt kon en waarmee Jeroen iets meer ruimte kreeg voor andere zaken waaronder zijn voice-over werkzaamheden en het presenteren van het autoprogramma Wheels on Seven op RTL 7.

In het najaar van 2009 wint Jeroen met de Top 40 een Marconi award (dé vakprijs voor radiomakers) in de categorie “beste programma”. Sinds oktober 2010 is Jeroen weer te horen van 14 tot 16 hr in combinatie met de top 40 op vrijdag.

Jeroen is op meerdere plekken inzetbaar; hij kan een evenement presenteren, hij kan als dj optreden, hij kan een productpresentatie verzorgen en zijn stem is ook multi-inzetbaar!

Read further

Book Jeroen Nieuwenhuize?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Jeroen Nieuwenhuize is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"