Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize
Jeroen Nieuwenhuize

Biografie

Begonnen als Jeroen Afternoon in het weekend, volgde Jeroen RuudJeroen Nieuwenhuize de Wild op in de ochtend (The Morning J.E.M met Michiel Veenstra en Erik Jan Rozendael) en presenteerde hij de Rabo Top40 op SBS6. De werkzaamheden als dj in het land namen nu ook serieuze vormen aan en ook het buitenland begon te lonken. Het vroege opstaan voor Radio 538 bleek niet meer te combineren met de andere werkzaamheden en dat zorgde ervoor dat Jeroen het middagprogramma van 14 tot 16 uur op werkdagen ging maken.

Intussen nam hij af en toe de presentatie van de TOP 40 voor z’n rekening als collega’s Erik de Zwart en Wessel van Diepen niet beschikbaar waren. In 1999 werd Jeroen’s agenda nog wat voller: TMF vroeg hem als VJ. Weekendspecial, Dag Top 5, Albumcharts, CLUB MTV (Tijdens de overstap van een jaar naar MTV) en de TOP 40 (nadat Erik er mee stopte in 2003) waren een aantal van zijn programma’s. Daarnaast is Jeroen jaren te horen geweest als Stationvoice van TMF. Het werk als DJ in Nederland en daarbuiten (Spanje) voor Radio 538 en TMF bleef ook. In het najaar van 2006 gaf Wessel van Diepen de Top-40-stok over aan Jeroen op de radio.

In de zomer van 2007, na 7 jaar middagprogramma, besloot Jeroen een andere uitdaging aan te gaan naast de TOP 40 op Radio 538. Na tien jaar kwam het programma Jeroen Afternoon weer terug in het weekend waarin Jeroen zijn ‘radio-ei’ iets meer kwijt kon en waarmee Jeroen iets meer ruimte kreeg voor andere zaken waaronder zijn voice-over werkzaamheden en het presenteren van het autoprogramma Wheels on Seven op RTL 7.

In het najaar van 2009 wint Jeroen met de Top 40 een Marconi award (dé vakprijs voor radiomakers) in de categorie “beste programma”. Sinds oktober 2010 is Jeroen weer te horen van 14 tot 16 hr in combinatie met de top 40 op vrijdag.

Jeroen is op meerdere plekken inzetbaar; hij kan een evenement presenteren, hij kan als dj optreden, hij kan een productpresentatie verzorgen en zijn stem is ook multi-inzetbaar!

Verder lezen

Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Jeroen Nieuwenhuize boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"