It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties
It All Started In The Nineties

Biography

It All Started In The Nineties boeken, doe je als je een liefhebber bent van de jaren ’90. Het decennium waar met flippo’s werd gespeeld op het schoolplein, het decennium van de Gabbers, Super Mario en natuurlijk alles wat daar nog bij hoort. It All Started In The Nineties is een concept dat in 2010 is begonnen en tot nu toe al meer dan 100 succesvolle evenementen heeft gehad door het hele land. Vanaf 2016 focust It All Started In The Nineties zich vooral op de DJ + MC act, dat al op verschillende festivals stond. Bij festivals als Daydream, 7th Sunday, WiSH Outdoor en Festyland werd de tent bijna letterlijk afgebroken. Er kan dus wel gesproken worden dat dit de bekentste 90’s act is van Nederland.

It All Started In The Nineties boeken zorgt voor herinneringen, energie en feest. Kan jij je de rages, de videoclips en de muziek nog herinneren? It All Started In The Nineties neemt je mee terug in de tijd. Op elk feest waar deze act staat, komt de beste muziek van de jaren ’90 terug. Happy hardcore, eurodance, hip hop, house en de beste dance classics komen allemaal voorbij tijdens It All Started In The Nineties. Haal die voetjes maar van de vloer, want tijdens deze energieke act kun je niet meer stil staan. Bekijk hier die video’s van It All Started In The Nineties. It All Started In The Nineties boeken doe je bij Viking Entertainment. Viking Entertainment heeft verschillende vestigingen in Nederland en met z’n allen wordt er gewerkt aan entertainmentprogramma’s in binnen- en buitenland. Wil je It All Started In The Nineties boeken? Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Read further

Book It All Started In The Nineties?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking It All Started In The Nineties is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"