It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties
It All Started In The Nineties

Biografie

It All Started In The Nineties boeken, doe je als je een liefhebber bent van de jaren ’90. Het decennium waar met flippo’s werd gespeeld op het schoolplein, het decennium van de Gabbers, Super Mario en natuurlijk alles wat daar nog bij hoort. It All Started In The Nineties is een concept dat in 2010 is begonnen en tot nu toe al meer dan 100 succesvolle evenementen heeft gehad door het hele land. Vanaf 2016 focust It All Started In The Nineties zich vooral op de DJ + MC act, dat al op verschillende festivals stond. Bij festivals als Daydream, 7th Sunday, WiSH Outdoor en Festyland werd de tent bijna letterlijk afgebroken. Er kan dus wel gesproken worden dat dit de bekentste 90’s act is van Nederland.

It All Started In The Nineties boeken zorgt voor herinneringen, energie en feest. Kan jij je de rages, de videoclips en de muziek nog herinneren? It All Started In The Nineties neemt je mee terug in de tijd. Op elk feest waar deze act staat, komt de beste muziek van de jaren ’90 terug. Happy hardcore, eurodance, hip hop, house en de beste dance classics komen allemaal voorbij tijdens It All Started In The Nineties. Haal die voetjes maar van de vloer, want tijdens deze energieke act kun je niet meer stil staan. Bekijk hier die video’s van It All Started In The Nineties. It All Started In The Nineties boeken doe je bij Viking Entertainment. Viking Entertainment heeft verschillende vestigingen in Nederland en met z’n allen wordt er gewerkt aan entertainmentprogramma’s in binnen- en buitenland. Wil je It All Started In The Nineties boeken? Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

Verder lezen

It All Started In The Nineties boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
It All Started In The Nineties boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"