Invictim

Invictim
Invictim

Biography

Invictim. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in het paradijselijke Curaçao. Pas twee decennia jong, maar nu al boekingen op zijn naam waar elke DJ van droomt. Bescheiden, maar overgoten met talent en enthousiasme. Zijn eclectische stijl gecombineerd met subtiele mixing skills en een heerlijke warme Caribische flow uit zijn jeugd heeft al menig club in Amsterdam en ver daarbuiten laten trillen. Met veel power en doorzettingsvermogen vliegt deze jongen naar hoogtes waar niemand meer om hem heen kan.

Door zijn aanstekelijke en overtuigende gevoel voor muziekkeuze is het bijna onmogelijk om niet te bewegen als Invictim de plaatjes verzorgt. Muzikaal altijd up to date, maar nooit te beroerd om klassieke sounds in de strijd te gooien. Zijn passie voor muziek resulteert in unieke optredens achter de draaitafel waarin hij dynamische vibes creëert die onvergetelijke sporen achterlaten. Clubs, festivals, binnenland, buitenland, radioshows, organiseren, producen; zijn uit de hand gelopen hobby staat nog maar aan het begin van een grote, grote toekomst.

Read further

Book Invictim?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Invictim is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."