Invictim

Invictim
Invictim

Biografie

Invictim. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in het paradijselijke Curaçao. Pas twee decennia jong, maar nu al boekingen op zijn naam waar elke DJ van droomt. Bescheiden, maar overgoten met talent en enthousiasme. Zijn eclectische stijl gecombineerd met subtiele mixing skills en een heerlijke warme Caribische flow uit zijn jeugd heeft al menig club in Amsterdam en ver daarbuiten laten trillen. Met veel power en doorzettingsvermogen vliegt deze jongen naar hoogtes waar niemand meer om hem heen kan.

Door zijn aanstekelijke en overtuigende gevoel voor muziekkeuze is het bijna onmogelijk om niet te bewegen als Invictim de plaatjes verzorgt. Muzikaal altijd up to date, maar nooit te beroerd om klassieke sounds in de strijd te gooien. Zijn passie voor muziek resulteert in unieke optredens achter de draaitafel waarin hij dynamische vibes creëert die onvergetelijke sporen achterlaten. Clubs, festivals, binnenland, buitenland, radioshows, organiseren, producen; zijn uit de hand gelopen hobby staat nog maar aan het begin van een grote, grote toekomst.

Verder lezen

Invictim boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Invictim boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"