Henzel & Disco Nova

Henzel & Disco Nova
Henzel & Disco Nova

Biography

Soms lijken het routiniers maar Henzel & Disco Nova zijn nog maar 4 jaar actief als dj’s. In deze korte tijd hebben zij een duidelijke stempel achter gelaten op de clubscene in Nederland en zich populair gemaakt bij een grote groep liefhebbers.

Amsterdam Open Air, Solar Festival, Mysteryland, Bevrijdingspop zijn enkele gelegenheden waar je deze heren door de jaren heen hebt kunnen meemaken. Naast deze binnenlandse avonturen zijn ze ook graag geziene gasten over de grens, afgelopen jaar stonden ze op feesten in oa Duitsland, Hongarije, Italië, België en Ibiza.

Maar het belangrijkste voor jou om te weten is dat deze heren met hun unieke combo van house, techno en hun energieke draaistijl gegarandeerd staan voor een memorabele avond.

Naast draaien zijn ze ook druk in de studio, onlangs is hun edit van Vincent Leijen’s “Rosette” gebruikt voor de officiële after movie van ADE 2013 en hun nieuwste plaat “Lucky Ones” is net gereleased op het engelse label Bad Life. Deze laatste releases werden opgepikt door grote namen als: Dubfire, Brodinski, Fake Blood, Zombie Nation & Boys Noize.

Voor 2014 staan veel nieuwe releases gepland en zullen ze de eerste twee maanden door Azië en Australië touren met DJ NT89.

Read further

Book Henzel & Disco Nova?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Henzel & Disco Nova is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"