Henzel & Disco Nova

Henzel & Disco Nova
Henzel & Disco Nova

Biografie

Soms lijken het routiniers maar Henzel & Disco Nova zijn nog maar 4 jaar actief als dj’s. In deze korte tijd hebben zij een duidelijke stempel achter gelaten op de clubscene in Nederland en zich populair gemaakt bij een grote groep liefhebbers.

Amsterdam Open Air, Solar Festival, Mysteryland, Bevrijdingspop zijn enkele gelegenheden waar je deze heren door de jaren heen hebt kunnen meemaken. Naast deze binnenlandse avonturen zijn ze ook graag geziene gasten over de grens, afgelopen jaar stonden ze op feesten in oa Duitsland, Hongarije, Italië, België en Ibiza.

Maar het belangrijkste voor jou om te weten is dat deze heren met hun unieke combo van house, techno en hun energieke draaistijl gegarandeerd staan voor een memorabele avond.

Naast draaien zijn ze ook druk in de studio, onlangs is hun edit van Vincent Leijen’s “Rosette” gebruikt voor de officiële after movie van ADE 2013 en hun nieuwste plaat “Lucky Ones” is net gereleased op het engelse label Bad Life. Deze laatste releases werden opgepikt door grote namen als: Dubfire, Brodinski, Fake Blood, Zombie Nation & Boys Noize.

Voor 2014 staan veel nieuwe releases gepland en zullen ze de eerste twee maanden door Azië en Australië touren met DJ NT89.

Verder lezen

Henzel & Disco Nova boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Henzel & Disco Nova boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"