Henkjan Smits

Henkjan Smits
Henkjan Smits

Biography

Henkjan Smits kreeg in 2002 landelijke bekendheid als juryvoorzitter van het tv-programma Idols (finale 2003 trok 5 miljoen kijkers). Daarna presenteerde en jureerde hij diverse televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6. Inmiddels geeft hij lezingen, trainingen en workshops aan mensen in het bedrijfsleven, onder de titel ‘Business X-Factor’ en heeft Henkjan een dagelijks radioprogramma op NPO Radio 5. Door het DJ-en op radio 5, met een duidelijke doelgroep van 50+, werd Henkjan steeds vaker gevraagd om op feesten te draaien, waar de house- en hippe dance-beats niet gewenst zijn, maar waar de behoefte is om de disco-hits uit de jaren 70 en 80 te horen. Henkjan draait muziek die ook op radio 5 te horen is, met de nadruk op 70’s en 80’s muziek.

Read further

Book Henkjan Smits?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Henkjan Smits is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"