Henkjan Smits

Henkjan Smits
Henkjan Smits

Biografie

Henkjan Smits kreeg in 2002 landelijke bekendheid als juryvoorzitter van het tv-programma Idols (finale 2003 trok 5 miljoen kijkers). Daarna presenteerde en jureerde hij diverse televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6. Inmiddels geeft hij lezingen, trainingen en workshops aan mensen in het bedrijfsleven, onder de titel ‘Business X-Factor’ en heeft Henkjan een dagelijks radioprogramma op NPO Radio 5. Door het DJ-en op radio 5, met een duidelijke doelgroep van 50+, werd Henkjan steeds vaker gevraagd om op feesten te draaien, waar de house- en hippe dance-beats niet gewenst zijn, maar waar de behoefte is om de disco-hits uit de jaren 70 en 80 te horen. Henkjan draait muziek die ook op radio 5 te horen is, met de nadruk op 70’s en 80’s muziek.

Verder lezen

Henkjan Smits boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Henkjan Smits boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"