GLOWINTHEDARK

GLOWINTHEDARK
GLOWINTHEDARK

Biography

Albert Harvey (1986) en Kevin Ramos (1987) zijn beiden opgegroeid in Nederland. Met hun gezamenlijke passie voor muziek was al snel een nieuwe vriendschap geboren.

Albert groeide op met gospel, soul en folk muziek uit zijn vaderland Suriname. Voor Kevin is muziek altijd al een groot deel van zijn leven geweest, want zijn vader is een bekende Latijnse kunstenaar en zijn moeder een funky soul zangeres.

Met hun vriendschap als basis en hun wederzijdse interesse in muziek, mode en kunst, besloten ze hun krachten te bundelen. Albert en Kevin groeide uit tot een sterk duo met een eigen sound tussen pop en elektronische muziek, geïnspireerd door hun helden Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay. Vanaf dat moment was GLOWINTHEDARK een feit!

Als sterke pop/elektronische duo hebben zij de internationale dancescene veroverd! Met een indrukwekkende lijst van shows, zoals de wereldwijd bekende Dirty Dutch evenementen, de Miami Winter Music Conference, Mysteryland, Story Miami, Pacha Brazilië, Ministry of Sound in Londen en Tomorrowland. Hun pop/elektronisch geluid met invloeden uit de hele wereld is ook in Ibiza, het mekka van de house muziek, veel gehoord.

Hun talent voor het produceren werd ook opgemerkt door DJ Chuckie, de kracht achter het wereldberoemde Dirty Dutch geluid, wat leidde tot een samenwerking op ‘Electro Dude’. Het was echter de samenwerking met niemand minder dan superster David Guetta, waardoor ze kennis maakte met een nog groter publiek. Ze ontmoetten Guetta tijdens de Winter Music Conference in Miami en legden in de studio samen korte tijd daarna de laatste hand aan de spetterende club banger, ‘Ain’t A Party’. De track is uitgebracht op Jack Back Records en is onderdeel van David Guetta’s compilatie CD , F*** Me I’m Famous.

Op dit moment werken ze ook hun eigen modelijn.
In de nabije toekomst zijn er meer interessante evenementen gepland, zoals een Braziliaanse tour in de aanloop naar het WK in Brazilië, een seminar tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), het Pacha wereldtournee en meer samenwerkingen met internationale artiesten zoals de hitmakers Stargate en Nicky Romero, om er maar een paar te noemen. Dus, als het gaat om hun creativiteit, verwacht het onverwachte!

Alles is mogelijk wanneer je GLOWINTHEDARK !

Read further

Book GLOWINTHEDARK?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking GLOWINTHEDARK is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."