GLOWINTHEDARK

GLOWINTHEDARK
GLOWINTHEDARK

Biografie

Albert Harvey (1986) en Kevin Ramos (1987) zijn beiden opgegroeid in Nederland. Met hun gezamenlijke passie voor muziek was al snel een nieuwe vriendschap geboren.

Albert groeide op met gospel, soul en folk muziek uit zijn vaderland Suriname. Voor Kevin is muziek altijd al een groot deel van zijn leven geweest, want zijn vader is een bekende Latijnse kunstenaar en zijn moeder een funky soul zangeres.

Met hun vriendschap als basis en hun wederzijdse interesse in muziek, mode en kunst, besloten ze hun krachten te bundelen. Albert en Kevin groeide uit tot een sterk duo met een eigen sound tussen pop en elektronische muziek, geïnspireerd door hun helden Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay. Vanaf dat moment was GLOWINTHEDARK een feit!

Als sterke pop/elektronische duo hebben zij de internationale dancescene veroverd! Met een indrukwekkende lijst van shows, zoals de wereldwijd bekende Dirty Dutch evenementen, de Miami Winter Music Conference, Mysteryland, Story Miami, Pacha Brazilië, Ministry of Sound in Londen en Tomorrowland. Hun pop/elektronisch geluid met invloeden uit de hele wereld is ook in Ibiza, het mekka van de house muziek, veel gehoord.

Hun talent voor het produceren werd ook opgemerkt door DJ Chuckie, de kracht achter het wereldberoemde Dirty Dutch geluid, wat leidde tot een samenwerking op ‘Electro Dude’. Het was echter de samenwerking met niemand minder dan superster David Guetta, waardoor ze kennis maakte met een nog groter publiek. Ze ontmoetten Guetta tijdens de Winter Music Conference in Miami en legden in de studio samen korte tijd daarna de laatste hand aan de spetterende club banger, ‘Ain’t A Party’. De track is uitgebracht op Jack Back Records en is onderdeel van David Guetta’s compilatie CD , F*** Me I’m Famous.

Op dit moment werken ze ook hun eigen modelijn.
In de nabije toekomst zijn er meer interessante evenementen gepland, zoals een Braziliaanse tour in de aanloop naar het WK in Brazilië, een seminar tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), het Pacha wereldtournee en meer samenwerkingen met internationale artiesten zoals de hitmakers Stargate en Nicky Romero, om er maar een paar te noemen. Dus, als het gaat om hun creativiteit, verwacht het onverwachte!

Alles is mogelijk wanneer je GLOWINTHEDARK !

Verder lezen

GLOWINTHEDARK boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
GLOWINTHEDARK boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"