G-Spott

G-Spott
G-Spott

Biography

Ik zal me even voorstellen. Velen kennen mij als G-SPOTT, ik ben op 5 april 1976 geboren en mijn ouders hebben me geen G-SPOTT maar Richard van Schooneveld genoemd. Al vanaf heel jonge leeftijd hou ik me bezig met muziek. Al vanaf kleins af aan speel ik piano, en mijn muzikale jeugd heeft me dan ook een goede basis gegeven voor het vak dat ik nu uitoefen. Ik produceer house- en club muziek en verzorg spetterende DJ optredens. Mijn uitgangspunt is om innoverende muziek te produceren. Muziek die ook wel "het geluid van de toekomst" wordt genoemd.

De optredens bleken al snel een groot succes. Na een lange tijd van voorbereiding heb ik op 21 jarige leeftijd, in de zomer van 1997, mijn eerste optreden, onder De naam G-SPOTT gegeven. Vanaf dat moment ook vaak samen met DJ Jose, met wie ik tal van producties heb uitgebracht. De kracht ligt in het zo opbouwen van mijn muziek dat er een overweldigende climax ontstaat. Vaak bijgestaan door uitbundige danseressen zetten we samen de boel op stelten: "Let the crowd go crazy!"

Tegenwoordig draai ik alleen, DJ Jose en ik blijven nog wel samen producties maken. Mijn platen als "NRG" ,"Louder" en "No Comment" nemen je mee op een muzikale reis. Deze platen hebben stuk voor stuk posities behaald in de dancecharts, de top 40 en de top 100.

Read further

Book G-Spott?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking G-Spott is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"