G-Spott

G-Spott
G-Spott

Biografie

Ik zal me even voorstellen. Velen kennen mij als G-SPOTT, ik ben op 5 april 1976 geboren en mijn ouders hebben me geen G-SPOTT maar Richard van Schooneveld genoemd. Al vanaf heel jonge leeftijd hou ik me bezig met muziek. Al vanaf kleins af aan speel ik piano, en mijn muzikale jeugd heeft me dan ook een goede basis gegeven voor het vak dat ik nu uitoefen. Ik produceer house- en club muziek en verzorg spetterende DJ optredens. Mijn uitgangspunt is om innoverende muziek te produceren. Muziek die ook wel "het geluid van de toekomst" wordt genoemd.

De optredens bleken al snel een groot succes. Na een lange tijd van voorbereiding heb ik op 21 jarige leeftijd, in de zomer van 1997, mijn eerste optreden, onder De naam G-SPOTT gegeven. Vanaf dat moment ook vaak samen met DJ Jose, met wie ik tal van producties heb uitgebracht. De kracht ligt in het zo opbouwen van mijn muziek dat er een overweldigende climax ontstaat. Vaak bijgestaan door uitbundige danseressen zetten we samen de boel op stelten: "Let the crowd go crazy!"

Tegenwoordig draai ik alleen, DJ Jose en ik blijven nog wel samen producties maken. Mijn platen als "NRG" ,"Louder" en "No Comment" nemen je mee op een muzikale reis. Deze platen hebben stuk voor stuk posities behaald in de dancecharts, de top 40 en de top 100.

Verder lezen

G-Spott boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
G-Spott boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"