DJ Thomas Tannenbaum

DJ Thomas Tannenbaum
DJ Thomas Tannenbaum

Biography

DJ Thomas Tannenbaum boeken voor je feest of evenement? Of het nu gaat om après-ski of traditionele tiroler muziek, niets is te gek voor DJ Thomas Tannenbaum. Deze Duitse party DJ is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Iedere keer komt deze Duitse feest DJ weer verrassend om de hoek met leuke Duitse mash-up versies aus der Heimat. Tel daarbij zijn typisch Duitse humor op en je hebt gegarandeerd een te gekke avond.
Sta je op het punt je locatie te verbouwen? Boek dan DJ Thomas Tannenbaum, dan is het dak er alvast af. ‘Gaat niet bestaat niet’ is zijn levensmotto en dus maakt hij van ieder optreden een knotsgek feest. Dé Duitse party DJ bij uitstek. Duitse party DJ Thomas Tannenbaum is exclusief bij Tribe Boekingen te boeken voor jouw Oktoberfest of apres ski feest. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Read further

Book DJ Thomas Tannenbaum?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Thomas Tannenbaum is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"