DJ Thomas Tannenbaum

DJ Thomas Tannenbaum
DJ Thomas Tannenbaum

Biografie

DJ Thomas Tannenbaum boeken voor je feest of evenement? Of het nu gaat om après-ski of traditionele tiroler muziek, niets is te gek voor DJ Thomas Tannenbaum. Deze Duitse party DJ is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Iedere keer komt deze Duitse feest DJ weer verrassend om de hoek met leuke Duitse mash-up versies aus der Heimat. Tel daarbij zijn typisch Duitse humor op en je hebt gegarandeerd een te gekke avond.
Sta je op het punt je locatie te verbouwen? Boek dan DJ Thomas Tannenbaum, dan is het dak er alvast af. ‘Gaat niet bestaat niet’ is zijn levensmotto en dus maakt hij van ieder optreden een knotsgek feest. Dé Duitse party DJ bij uitstek. Duitse party DJ Thomas Tannenbaum is exclusief bij Tribe Boekingen te boeken voor jouw Oktoberfest of apres ski feest. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Verder lezen

DJ Thomas Tannenbaum boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Thomas Tannenbaum boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"