DJ Roy B

DJ Roy B
DJ Roy B

Biografie

Roy van Brink begon in 1996 naast zijn studie, met professioneel draaien en publiekOLYMPUS DIGITAL CAMERA entertainen bij verschillende drive-inn shows en in de plaatselijke horeca van Zutphen.

Roy heeft 8 jaar ieder weekend als resident DJ gedraaid in Cafe Schatjes Zutphen, totdat hij de vraag kreeg om zijn kunsten eens buiten de stadsmuren van Zutphen te vertonen.
Vanaf dat moment is Roy ieder weekend te zien op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland, van discotheek tot feestcafe en van evenementenhal tot feesttent.

Zijn draaistijl is erg divers zodat hij alle soorten publiek kan vermaken. Alle muziekstijlen komen voorbij, dus voor ieder wat wils. Een vlotte enthousiaste presentatie door middel van zijn microfoon gebruik maakt het feest compleet.

Ook door de jaren heen heeft hij veel in het buitenland gedraaid. In de wintermaanden in Oostenrijk en Frankrijk en in de zomermaanden in Spanje, Gran Canaria, Mallorca, Portugal en Griekenland

Naast draaien en entertainen heeft Roy tot op heden 9 singles uitgebracht, waarvan 2 commercieel, 6 apres ski en 1 hardstyle single. Dit geeft ook maar weer aan hoe allround de muziek keuze is en dat voor elk feest Roy te boeken is.

Verder lezen

DJ Roy B boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces

Onze prestaties

700+
evenmenten
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"