DJ Roy B

DJ Roy B
DJ Roy B

Biografie

Roy van Brink begon in 1996 naast zijn studie, met professioneel draaien en publiek OLYMPUS DIGITAL CAMERA entertainen bij verschillende drive-inn shows en in de plaatselijke horeca van Zutphen.

Roy heeft 8 jaar ieder weekend als resident DJ gedraaid in Cafe Schatjes Zutphen, totdat hij de vraag kreeg om zijn kunsten eens buiten de stadsmuren van Zutphen te vertonen.
Vanaf dat moment is Roy ieder weekend te zien op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland, van discotheek tot feestcafe en van evenementenhal tot feesttent.

Zijn draaistijl is erg divers zodat hij alle soorten publiek kan vermaken. Alle muziekstijlen komen voorbij, dus voor ieder wat wils. Een vlotte enthousiaste presentatie door middel van zijn microfoon gebruik maakt het feest compleet.

Ook door de jaren heen heeft hij veel in het buitenland gedraaid. In de wintermaanden in Oostenrijk en Frankrijk en in de zomermaanden in Spanje, Gran Canaria, Mallorca, Portugal en Griekenland

Naast draaien en entertainen heeft Roy tot op heden 9 singles uitgebracht, waarvan 2 commercieel, 6 apres ski en 1 hardstyle single. Dit geeft ook maar weer aan hoe allround de muziek keuze is en dat voor elk feest Roy te boeken is.

Verder lezen

DJ Roy B boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Roy B boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"