DJ Patjoo

DJ Patjoo
DJ Patjoo

Biography

Door zijn ruim 20 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. (O.a. Jantjes verjaardag Amsterdam, De Après Skihut Rotterdam, EisBar Kirchberg, Cin Cin Gerlos en Shooters Mallorca).

Óók van bruiloften, bedrijfsevenementen (O.a. in de Afas Live Amsterdam) Festivals (O.a. Go Après Ski Ahoy Rotterdam, Total loss festival aquabest en Podium Festival Ijsselstein) maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje! In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuzes en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat. Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik, beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

 

Read further

Book DJ Patjoo?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Patjoo is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"