DJ Patjoo

DJ Patjoo
DJ Patjoo

Biografie

Door zijn ruim 20 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. (O.a. Jantjes verjaardag Amsterdam, De Après Skihut Rotterdam, EisBar Kirchberg, Cin Cin Gerlos en Shooters Mallorca).

Óók van bruiloften, bedrijfsevenementen (O.a. in de Afas Live Amsterdam) Festivals (O.a. Go Après Ski Ahoy Rotterdam, Total loss festival aquabest en Podium Festival Ijsselstein) maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje! In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuzes en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat. Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik, beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

 

Verder lezen

DJ Patjoo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Patjoo boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"